01.12.22

Обласний пошуковий професійно-соціальний проєкт "Наближаємо перемогу разом: українська символіка у виробах для потреб ЗСУ"

      Сьогодні кожен працює на своєму фронті: хтось на передовій захищає кордони, хтось веде інформаційну війну, хтось допомагає із закупівлею необхідної амуніції та техніки, а здобувачі освіти ДПТНЗ "Переяслав-Хмельницький ЦПТО" групи № 15 (кухарі; кондитери) активно долучилися до обласного пошукового професійно-соціального проєкту "Наближаємо перемогу разом: українська символіка у виробах для потреб ЗСУ". Ознайомившись з метою та  положенням конкурсу ми вирішили приготувати та почастувати наших захисників смачною запашною випічкою. Об'єктом дослідження був хліб. Адже з давніх часів в українців він був  найбільшою святістю. Його присутність народжувала поетів і мислителів, сприяла появі пісень і дум, продовжувала родовід, і, навпаки, коли він зникав, приходило лихо.

     Не завжди в хлопців на передовій є хліб і не завжди в них є можливість десь його взяти. Добре знаємо як хочеться домашньої їжі, коли ти далеко від дому.

     Вихованці готували пиріжки з різними начинками: капустою, яблуками, сиром. Також було прийняте рішення приготувати пряники, які добре зберігаються та транспортуються. 

Всі етапи нашої роботи перегляньте у відео.


Немає коментарів:

Дописати коментар