13.10.22

Всеукраїнський конкурс «Захисники та захисниці України»

 


      14 жовтня українці  відзначають три  важливих свята – День захисників і захисниць України, Покрова Пресвятої Богородиці, яка вважалася покровителем українського воїнства в різні часи, та День українського козацтва.

       Здобувачі освіти Переяславського ЦПТО групи 15 долучилися до Всеукраїнського конкурсу «Захисники та захисниці України» від проєкту На Урок.  Це вдячність мільйонам наших героїв, які захищали та продовжують захищати рідну землю від ворожих атак. Відповідаючи на питання конкурсу вихованці доповнили свої знання про звитягу захисників доби Київської держави та українських козаків, подвиги українців і українок в часи Другої світової війни та ключові події російсько-української війни.

     По завершенню кожен учасник отримав свої нагороди: Диплом І ступеня- Захарченко Ольга, Онищенко Олександр,  Диплом ІІ ступеня- Кузьмич Валерія, Загорулько Олександра, Гула Аліна, Диплом ІІІ ступеня- Дебеляк Мілана,  Данько Анастасія, Овсієнко Наталія. Сертифікати учасників конкурсу отримали Галай Назар, Перчук Валерія, Олефіренко Максим та Кондратенко Вероніка. 

       Загорулько Олександра свою вдячність сучасним героям виразила в  малюнках  на підтримку ЗСУ, які будуть передані військовослужбовцям в гарячі точки.

       Ми щиро дякуємо нашим бійцям за подвиг, мужність та героїзм! 

Немає коментарів:

Дописати коментар